Toen Uncle Gadget me vroeg of ik de trolley van het merk Crash Baggage wilde uittesten*, hoefde ik niet lang na te denken. Ik was nog op zoek naar een fijn koffertje voor alle korte trips die ik maak, en dit exemplaar ziet er ook nog eens heel fraai uit. Ik gebruik de koffer inmiddels al een hele poos en kan haarfijn de plus- en minpunten benoemen.

crash+baggage+trolley

Pluspunten

 • Design
  Met dit koffertje val je behoorlijk op. De in het oog springende kleur en het gedeukte uiterlijk doet heel wat hoofden omdraaien. Regelmatig zie ik dat mensen mijn koffertje uitgebreid bestuderen. Ook erg handig: heb je je koffer ingecheckt en sta je bij de bagageband te wachten? Dan pik je hem er zo uit.
 • Voldoet aan richtlijnen handbagage
  Geen zorgen bij het boarden: de koffer voldoet aan de richtlijnen en is niet groter dan toegestaan. De koffer meet 50 x 33 x 20 cm.
 • Licht en sterk
  Door het gebruikte materiaal (ABS/Polycarbonaat) is de koffer licht, maar super sterk. De koffer weegt in lege toestand 2,1 kilo, dus je slingert hem zo de trap op als het moet. Behalve als je kilo’s drop meeneemt misschien.. ;-)
 • Goede opbergmogelijkheden
  De koffer heeft een inhoud van 40L dus er gaat een hoop in. Het ene grote vak is afsluitbaar met een rits. Het andere vak bevat een knipsluiting, zodat je spullen op de goede plek blijven zitten. In het midden zit nog een klein opbergvakje met rits, voor allerlei kleine frutsels zoals huissleutels.
 • Ingebouwd TSA-slot
  De koffer bevat een ingebouwd (cijfer)slot. Het is ook nog eens een TSA-slot, dus je kunt je koffer ook gerust meenemen naar Amerika. De douane in Amerika kan een TSA-slot namelijk openen en sluiten met een speciale loper, in het geval ze je koffer of tas willen controleren. Geen TSA-slot? Dan kan het zo maar gebeuren dat het slot geforceerd wordt en je tas, koffer of slot beschadigd raakt.

Minpunten

 • Prijs
  Met z’n € 139,- is het koffertje best aan de prijs. Aan de andere kant, als ie lang meegaat is € 139,- ineens niet meer zo veel. En je betaalt natuurlijk ook iets voor het toffe ontwerp.
 • Geen opbergvakje aan de buitenkant
  Ik mis een opbergvakje aan de buitenkant van de koffer, voor bijvoorbeeld mijn boarding pass of paspoort. Ik heb niet altijd een handtas bij me, en dan is het fijn als je snel bij je benodigde papieren kan.

crash+baggage+trolley_001

crash+baggage+trolley_002

* Ik ontving de koffer van Uncle Gadget om er een review over te schrijven. Ik werk alleen samen met bedrijven, als ik mijn eerlijke mening mag geven over een product. Lees er meer over in mijn disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*