Terugblik: februari 2017

Twee keer knipperen en het is alweer 1 maart. Fijn dat de tijd zo snel gaat, want ik kan niet wachten totdat de lente begint. De maand februari bracht ik grotendeels in het buitenland door, in Sri Lanka om precies te zijn. Daarnaast is het privé behoorlijk druk, maar daarover zo meer.

Blogposts in februari

Met het schaamrood op mijn kaken schrijf ik dit, maar in februari verscheen er maar één blogpost online. Ik schreef over de tour door het Olympiastadion in Berlijn, die ik erg interessant vond. Door drukte en andere prioriteiten kwam ik écht niet aan schrijven toe. Hopelijk kan ik in maart wat meer tijd vinden om mijn verhalen en foto’s te delen.

Reizen in februari

Zoals ik al schreef bracht ik een groot deel van februari door in het buitenland. Op 8 februari vlogen Ivo en ik ‘s avonds van Düsseldorf naar Dubai. De lange tussenstop van acht uur in Dubai gaf ons de kans om deze stad vluchtig te verkennen. Daarna vlogen we door naar Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Na een fantastische reis van twee weken kwamen we afgelopen vrijdag laat in de avond weer thuis. Net niet lang genoeg om carnaval te ontvluchten, dus het weekend bracht ik in huis door met de gordijnen dicht.

Favoriete artikelen van mede-(reis)bloggers

Hoe gaat het verder?

In mijn nieuwjaars-post schreef ik dat ik meer wil koken uit kookboeken en meer concerten wil bezoeken. Inmiddels heb ik een aantal keer een nieuw recept uitgeprobeerd, en de ene keer is dat wat succesvoller dan de ander. Nu we weer terug in Nederland zijn, ga ik zeker proberen om wat vaker een kookboek erbij te pakken. Ook staan er al een aantal concerten en optredens in mijn agenda. Over tweeënhalve week ga ik naar Boris in Mezz en ik heb kaartjes voor U2 in Berlijn. Ook wil ik Moss graag zien in april in Rotterdam. Met het bezoeken van concerten zit het dus wel snor.

Ook met die gezonde levensstijl zit het wel goed. Op reis heb ik veel gewandeld en nauwelijks gesnoept. Op de guilty hamburger op de luchthaven na dan… ;-) Ook was ik voor mijn vakantie zo’n vier keer per week in de sportschool te vinden, en dat wil ik zeker weer gaan oppakken. Ik voel me er een stuk fitter en fijner bij, dus dat moet motivatie genoeg zijn.

Vooruitblik maart

Eerder vertelde ik al dat we een nieuw huis hebben gekocht. Dat betekent dat ons huidige huis verkocht moet worden, en dat gaat binnenkort al gebeuren. Als alles volgens planning verloopt, gaat ons huis half maart de verkoop in. Komende week worden de foto’s gemaakt en worden de teksten afgestemd, waarna de verkoop kan beginnen. Spannend! Hoe het dan allemaal verder loopt zien we wel, maar dikke kans dat we een huurwoning moeten gaan zoeken etc. Ik laat het maar allemaal op me afkomen…

Hoe was jouw maand?

More from Eva

City guide: New York

Ga je naar New York en ben je op zoek naar de...
Read More

20 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *