Terugblik: maart 2017

Het eerste kwartaal van het jaar zit erop, en dat betekent ook dat we de kou zo goed als zeker voorlopig achter ons laten. Terwijl ik dit schrijf schijnt het zonnetje door het raam naar binnen en hoor ik de vogels fluiten, heerlijk!

Favoriete blogposts in maart

In maart verschenen er heel wat meer blogs dan de maanden ervoor. Na zo’n fijne reis is er in ieder geval volop inspiratie. Mijn favorieten van afgelopen maand:

  • Overwinning op Pidurangala Rock: Ik schreef over onze klim naar de top van Pidurangala Rock. Het kostte even wat moeite om boven te komen, vooral mentaal, maar de beloning was fantastisch.
  • Naar het einde van de wereld in Sri Lanka: Eén van de hoogtepunten van onze reis vond ik een wandeling door Horton Plains National Park.
  • Terug naar spookstad Doel: In maart gingen we terug naar het plaatsje Doel in België. We waren er zo’n anderhalf jaar geleden ook al eens, en de sfeer was er destijds compleet anders.
  • Doen: een kookcursus volgen op reis: Voor het eerst verscheen er een artikel van de hand van vriend Ivo, die een kookcursus volgde op Sri Lanka en tegenwoordig de heerlijkste curries voor mijn neus zet.

Reizen in maart

Niet heel veel actie in maart, op een heel fijn nachtje weg in Amsterdam na. Slenteren door de negen straatjes, biertjes drinken bij Café Brecht, foto’s kijken bij FOAM, snuffelen in bijzondere winkeltjes en heel veel eten. Zo heb ik mijn weekendjes graag.. ;-) Binnenkort verschijnt er weer eens een nieuwe cityguide, ditmaal met mijn favoriete adressen in onze hoofdstad.

Instagram favorieten in maart

Ik plaatste regelmatig nieuwe foto’s op mijn Instagram, volg je mij al daar? Dit zijn mijn favoriete grams van afgelopen maand.

Amsterdam streets 1/3 #amsterdam #broodjebert #netherlands🇳🇱 #streetphotography #cycling #igersholland

Een bericht gedeeld door Eva | Guided by curiosity (@guidedbycuriosity_) op

Part 2 #asundaycarpic #oldtimer #oldcars #volvo #goldenoldie #breda

Een bericht gedeeld door Eva | Guided by curiosity (@guidedbycuriosity_) op

Favoriete artikelen van medebloggers

Verder nog nieuws?

De champagne kon uit de koelkast worden gehaald, omdat we ons huis hebben verkocht! We gaan er eind september uit, dus we kunnen de hele zomer nog genieten van ons dakterras en het feit dat we zo dichtbij het centrum wonen. De verwachting is dat ons nieuwe huis begin volgend jaar klaar is, dus voor de tussenliggende maanden gaan we de komende tijd op zoek naar een oplossing.

Hoe was jouw maand?

29 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *