Het eerste kwartaal van het jaar zit erop, en dat betekent ook dat we de kou zo goed als zeker voorlopig achter ons laten. Terwijl ik dit schrijf schijnt het zonnetje door het raam naar binnen en hoor ik de vogels fluiten, heerlijk!

Favoriete blogposts in maart

In maart verschenen er heel wat meer blogs dan de maanden ervoor. Na zo’n fijne reis is er in ieder geval volop inspiratie. Mijn favorieten van afgelopen maand:

 • Overwinning op Pidurangala Rock: Ik schreef over onze klim naar de top van Pidurangala Rock. Het kostte even wat moeite om boven te komen, vooral mentaal, maar de beloning was fantastisch.
 • Naar het einde van de wereld in Sri Lanka: Eén van de hoogtepunten van onze reis vond ik een wandeling door Horton Plains National Park.
 • Terug naar spookstad Doel: In maart gingen we terug naar het plaatsje Doel in België. We waren er zo’n anderhalf jaar geleden ook al eens, en de sfeer was er destijds compleet anders.
 • Doen: een kookcursus volgen op reis: Voor het eerst verscheen er een artikel van de hand van vriend Ivo, die een kookcursus volgde op Sri Lanka en tegenwoordig de heerlijkste curries voor mijn neus zet.

Reizen in maart

Niet heel veel actie in maart, op een heel fijn nachtje weg in Amsterdam na. Slenteren door de negen straatjes, biertjes drinken bij Café Brecht, foto’s kijken bij FOAM, snuffelen in bijzondere winkeltjes en heel veel eten. Zo heb ik mijn weekendjes graag.. ;-) Binnenkort verschijnt er weer eens een nieuwe cityguide, ditmaal met mijn favoriete adressen in onze hoofdstad.

Instagram favorieten in maart

Ik plaatste regelmatig nieuwe foto’s op mijn Instagram, volg je mij al daar? Dit zijn mijn favoriete grams van afgelopen maand.

Amsterdam streets 1/3 #amsterdam #broodjebert #netherlands?? #streetphotography #cycling #igersholland

Een bericht gedeeld door Eva | Guided by curiosity (@guidedbycuriosity_) op

Part 2 #asundaycarpic #oldtimer #oldcars #volvo #goldenoldie #breda

Een bericht gedeeld door Eva | Guided by curiosity (@guidedbycuriosity_) op

Favoriete artikelen van medebloggers

Verder nog nieuws?

De champagne kon uit de koelkast worden gehaald, omdat we ons huis hebben verkocht! We gaan er eind september uit, dus we kunnen de hele zomer nog genieten van ons dakterras en het feit dat we zo dichtbij het centrum wonen. De verwachting is dat ons nieuwe huis begin volgend jaar klaar is, dus voor de tussenliggende maanden gaan we de komende tijd op zoek naar een oplossing.

Hoe was jouw maand?

29 reacties

 1. Gefeliciteerd met de verkoop! Nu kan de voorpret echt beginnen :) Zijn ze al begonnen met jullie nieuwe huis? Bij ons is de bouw uitgesteld, ze beginnen waarschijnlijk in juni, dus waarschijnlijk kunnen we begin 2018 verhuizen :D Wat voor huis hebben jullie gekocht?
  P.s. Die foto van de babyblauwe oldtimer vind ik zó leuk!

  1. Yes, ze zijn begin januari begonnen, vlot best aardig geloof ik. We hebben een behoorlijk moderne woning gekocht, zal tzt wel een foto plaatsen. Jammer dat de bouw bij jullie is uitgesteld, hoe komt ‘t?

 2. Aww wat leuk dat je me noemt! En gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis! Dat is nog best snel gegaan of niet? (Of misschien lijkt dat voor mij zo ;))
  Breda is leuk ja, ik ben er eigenlijk nog veel te weinig geweest… shame on me!

 3. Gefeliciteerd met de verkoop. Nog even wachten tot jullie kunnen verhuizen dus. Een vakantiepark tijdelijk is ook altijd een optie. Twee keer gedaan toen ik nog klein was en het voelde als vakantie.

 4. Echt fantastisch nieuws dat jullie het huis zo snel hebben kunnen verkopen. Las hierboven dat het nieuwe huis heel modern wordt dus ik ben wel heel benieuwd! Zie ik nou in mijn ooghoek dat jullie in juni naar Kroatie gaan? Tof! Wij gaan eind deze maand 1,5 week door het land rijden van Zagreb naar Split. Onwijs benieuwd naar!

  1. Jaaa hè? Dankjewel! En het wordt voornamelijk een reisje door Slovenië maar pikken een puntje Kroatië mee ;) Toffe plannen hebben jullie! Ben benieuwd naar je foto’s :)

 5. Gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis! Fijn dat je ‘m kwijt bent, dat geeft toch ook rust. Kan je tussen 2 huizen door niet op reis? ;-) Je gaat deze maand naar Kopenhagen zie ik nu. Toffe stad!

 6. Wat een topmaand! Nogmaals gefeliciteerd met de verkoop van jullie huis. Hoera voor de solotrip en hoera voor al de andere leuke vooruitzichten en hoera voor de lente! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*