Eigenlijk zou ik afgelopen weekend in Kopenhagen zijn. Dat liep echter wat anders, en het werd wederom een weekend Berlijn. Lang verhaal kort: ik had geen goed gevoel bij Kopenhagen, en ik ben ervan overtuigd dat je naar je onderbuikgevoel moet luisteren. Goed. Berlijn dus. We sliepen bij een vriend van Ivo, die aan Görlitzer Park woont in een waanzinnig appartement. Een fantastische locatie, midden in Kreuzberg.

Drie jaar geleden was ik rond deze periode ook in Berlijn. Toen genoot ik van de zon, met zonder jas. Dit weekend moesten we de hele dag door dekking zoeken voor de regen. Daarnaast was het bijzonder koud en winderig. Tussen de buien door scheen de zon; momenten waarop ik snel de camera uit mijn tas toverde. De foto’s geven dus de indruk dat het een heerlijk zonnig weekend was. Schijn bedriegt.. ;-) De dagen zijn in ieder geval weer omgevlogen. In dit fotoverslag een impressie van het weekend.

14 reacties

    1. Ah, wat leuk om te horen, dankjewel! Goed vooruitzicht :) De vlooienmarkt is bij Arena Berlin, vlakbij Badeschiff. Dit was op zondag. Daarna zijn we naar Boxhagenerplatz gelopen, waar ook een hele gave vlooienmarkt is. Vooral de omgeving is tof met veel leuke tentjes. Verdere tips; we hebben heerlijk ontbeten bij Anna Blume, uitgebreid geshopt in Prenzlauer berg en rond de Neue Schönhauser Strasse, heerlijke wafels gegeten bij Kauf dich glüklich én zalige taart bij Bravo Bravko in Kreuzberg. In mijn city guide vind je ook nog behoorlijk wat tips. Veel plezier!

  1. Altijd prachtige foto’s van Berlijn op verschillende reisblogs. Nu ook weer :-) Jammer, dat ik zelf niet zo goed mijn draai vind in die stad. Waarschijnlijk omdat ik de juiste plekjes niet ken. Ik loop er zowat verloren bij iedere keer.

    1. Dankjewel Bart! Als je het nog een keer aandurft hoor ik het wel, genoeg tips voor je ;) Kan natuurlijk ook dat Berlijn je niet echt ligt, zoals ik dat weer heb met andere steden :)

  2. Ondanks het onstuimige lenteweer heb je toch een paar prachtige bloesemfoto’s gemaakt. Mooi! Zie ik het trouwens goed en zaten jullie vlakbij de fanatieke Ostkurve van Hertha? Toffe ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*