Visual diary: another weekend in Berlin

Eigenlijk zou ik afgelopen weekend in Kopenhagen zijn. Dat liep echter wat anders, en het werd wederom een weekend Berlijn. Lang verhaal kort: ik had geen goed gevoel bij Kopenhagen, en ik ben ervan overtuigd dat je naar je onderbuikgevoel moet luisteren. Goed. Berlijn dus. We sliepen bij een vriend van Ivo, die aan Görlitzer Park woont in een waanzinnig appartement. Een fantastische locatie, midden in Kreuzberg.

Drie jaar geleden was ik rond deze periode ook in Berlijn. Toen genoot ik van de zon, met zonder jas. Dit weekend moesten we de hele dag door dekking zoeken voor de regen. Daarnaast was het bijzonder koud en winderig. Tussen de buien door scheen de zon; momenten waarop ik snel de camera uit mijn tas toverde. De foto’s geven dus de indruk dat het een heerlijk zonnig weekend was. Schijn bedriegt.. ;-) De dagen zijn in ieder geval weer omgevlogen. In dit fotoverslag een impressie van het weekend.

More from Eva

Wereldreisverhalen: Interview met Daphne van livethelifeyoulove.nl

In deze serie interview ik inspirerende mensen die een wereldreis hebben gemaakt...
Read More

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *