30 foto’s waardoor jij de westkust van de VS op jouw wishlist zet

Hi there, ik ben weer terug! De afgelopen drie weken maakten Ivo en ik een epische roadtrip door de Verenigde Staten, en inmiddels ben ik ook écht mentaal geland in Nederland. Zaterdag, een dag na terugkomst, waren we direct druk in de weer met de verhuizing naar ons laatste tijdelijke adres. Inmiddels zijn we helemaal gesetteld en ik vind het zó fijn om m’n eigen spulletjes weer om me heen te hebben. Ik kijk nu nog meer uit naar het moment dat ons eigen huis klaar is. Anyway, terug naar de Verenigde Staten.

Waar ik moet beginnen weet ik niet, maar wat was dit een fantastische en memorabele reis. Ik durf wel te stellen dat het de mooiste reis is die ik gemaakt heb. We hebben in relatief korte tijd zóveel bijzondere landschappen gezien, nieuwe herinneringen gemaakt, gelachen, gevloekt op de camper en leuke mensen ontmoet. Verhalen ga ik heel binnenkort delen als ik wat meer tijd heb, maar ik geef graag vast een voorproefje. Onderstaande foto’s laten zien hoe veelzijdig dit land is, en dan hebben we nog ‘maar’ vier staten gezien. Stiekem speculeren we al over onze volgende reis naar de Verenigde Staten.. ;-) Heb je nu al brandende vragen? Let me know!

Pin it

More from Eva

City guide: Amsterdam

Onze bruisende hoofdstad barst van de leuke eet- en shopadresjes. Mijn favoriete...
Read More

28 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *