Hi there, ik ben weer terug! De afgelopen drie weken maakten Ivo en ik een epische roadtrip door de Verenigde Staten, en inmiddels ben ik ook écht mentaal geland in Nederland. Zaterdag, een dag na terugkomst, waren we direct druk in de weer met de verhuizing naar ons laatste tijdelijke adres. Inmiddels zijn we helemaal gesetteld en ik vind het zó fijn om m’n eigen spulletjes weer om me heen te hebben. Ik kijk nu nog meer uit naar het moment dat ons eigen huis klaar is. Anyway, terug naar de Verenigde Staten.

Waar ik moet beginnen weet ik niet, maar wat was dit een fantastische en memorabele reis. Ik durf wel te stellen dat het de mooiste reis is die ik gemaakt heb. We hebben in relatief korte tijd zóveel bijzondere landschappen gezien, nieuwe herinneringen gemaakt, gelachen, gevloekt op de camper en leuke mensen ontmoet. Verhalen ga ik heel binnenkort delen als ik wat meer tijd heb, maar ik geef graag vast een voorproefje. Onderstaande foto’s laten zien hoe veelzijdig dit land is, en dan hebben we nog ‘maar’ vier staten gezien. Stiekem speculeren we al over onze volgende reis naar de Verenigde Staten.. ;-) Heb je nu al brandende vragen? Let me know!

29 reacties

  1. WAUW! Ziet er echt heel gaaf uit. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ben benieuwd naar je verhalen. De westkust staat al zo lang op mijn bucketlist, maar ik heb mijn vriend nog niet kunnen overtuigen. Laatst begon hij erover dat hij wel wilde gaan, dus ik blij. Blijkt dat hij met een ander koppel samen wil gaan. No thanks. Dan blijft het nog maar even op mijn bucketlist staan. Zo klink ik echt asociaal. Ik wil best wel eens met anderen reizen, maar niet voor zo’n grote reis waar ik al lang naar uitkijk.

  2. Waaauw wat een super mooie foto’s! Die kwallen :o Mij lijkt dit gedeelte van Amerika dus ook super vet, maar helaas trekt het mijn vriend wat minder. Ik zal de link eens doorsturen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*