Terugblik: september 2017

Een chaotische en drukke (maar leuke!) maand was september. Chaotisch en nogal last-minute is ook dit maandoverzicht, dat een dag later verschijnt dan normaal. Hoe dan ook, ik blik nog even terug op de afgelopen maand en spiek alvast even vooruit.

Waar was ik in september?

Ik vertoefde niet in het buitenland afgelopen maand. Er was namelijk genoeg leuks te beleven in Nederland. Zo ging ik op ontdekking in Tilburg en was ik afgelopen weekend met mama en zus op pad in Nijmegen. Dat was ontzettend gezellig en ik heb weer een hoop nieuwe spots ontdekt die echt de moeite zijn. Binnenkort deel ik ze met je.

Wat deed ik verder zoal?

Opruimen, inpakken, sjouwen en verhuizen! Ondanks dat we al heel wat spullen hadden weggegeven, weggegooid of ingepakt, kwam er op het laatste moment toch nog wat werk op ons af. Afgelopen woensdag was het moving day, en hebben we met hulp van vrienden van Ivo het hele huis leeggehaald. Het busje dat we gehuurd hadden zat twee keer tot de nok vol, maar toen stond ook alles in de loods in Roosendaal waar we onze spullen stallen. ‘s Avonds zijn we naar een leeg huis teruggegaan om te poetsen, zodat we ons fijne huis netjes konden achterlaten. Sinds afgelopen vrijdag is het huis officieel niet meer van ons, en dat is toch best even wennen. We logeren nu een paar dagen bij Ivo’s moeder, totdat we op reis gaan.

Aanstaande donderdag is het zo ver en vliegen we naar Los Angeles, waar we eindelijk kunnen starten met de camperreis waar we al zo lang naar uitkijken. Ik geloof dat we onze spullen inmiddels wel zo’n beetje bij elkaar hebben (na zo’n zeven bezoeken aan de Decathlon). Het is de eerste reis waarvoor ik zowel thermokleding, handschoenen en wollen sokken als zomerkleding en slippers meeneem. Ik vrees vooral de nachten een beetje, omdat het op veel plekken ‘s nachts goed koud kan worden, maar het komt vast goed. In ieder geval mega veel zin in! Ik heb door alle drukte rondom de verhuizing niet vooruit geschreven, dus op de blog zal het even wat stiller zijn. Verwacht natuurlijk mega veel updates als ik weer terug ben.

En nog meer leuk nieuws: ik heb een nieuwe baan! Wel bij dezelfde werkgever, maar op een andere afdeling dan waar ik nu zit. Ik ga aan de slag als junior contentmanager op de online afdeling, en ik kan niet wachten om daar vanaf 1 november aan de slag te gaan.

Favoriete blogposts en Instagram september

<3 #visitbrabant #brabantnacht #citymarketingtilburg #Tilburg #safari #beeksebergen #giraffe

Een bericht gedeeld door Eva | Guided by curiosity (@guidedbycuriosity_) op

Piushaven by night #brabantnacht #citymarketingtilburg #tilburg #visitbrabant #holland #netherlands #sunset

Een bericht gedeeld door Eva | Guided by curiosity (@guidedbycuriosity_) op

En vertel! Hoe was jouw maand? En heb je leuke dingen op de planning voor oktober?

2 Comments

  • Gefeli met je nwe baan. Wat fijn! En eindelijk richting West-USA. Je gaat het geweldig vinden! Mocht je echt nog bang zijn voor eventuele kou (ik was er half tot eind oktober en toen was het alleen bij Bryce Canyon koud) dan kun je warmte pleisters in je kleding plakken. Kun je gewoon bij de drogist kopen. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *