Nog maar 13 dagen dagen en dan is 2017 alweer voorbij. Ongelooflijk hoe snel dit jaar weer gegaan is. Ik maakte weer fantastische reizen in 2017, en ontdekte weer heel wat nieuwe, interessante bestemmingen. Ook dit jaar klikte ik er weer op los, en maakte ik duizenden foto’s. Als ik zou fotograferen in het analoge tijdperk had ik heel wat fotorolletjes vol geschoten… Van al die duizenden foto’s heb ik zo mijn favorieten. Die deel ik met je in deze blogpost. Wat is jouw favoriet?


1. Berlijn blijft één van mijn favoriete fotografie-bestemmingen. Zoveel interessante plekken die me blijven inspireren.


2. Een zonsondergang zoals ik hem zelden heb gezien. Een memorabel, sereen moment in Monument Valley.


3. In februari reisden we door Sri Lanka. Een hoogtepunt van deze reis was de treinreis van Kandy naar Ella. Geen moment heb ik op mijn plek gezeten; ik hing constant uit de open deuren met een camera in de aanslag.


4. In Shoreditch werd ik op iedere hoek weer verrast door kleurrijke en gedetailleerde street art. Ware kunstwerken, helemaal gratis op straat te zien.


5. Voor mij illustreert deze foto perfect het dorre woestijnlandschap van Monument Valley.


6. Onze reis door Sri Lanka afsluiten in paradise. Vervelend om dan 4 dagen later weer op kantoor te zitten kan ik je vertellen.. ;-)


7. Ons eigen land mag eigenlijk niet ontbreken in dit overzicht. Dit jaar ging ik voor het eerst naar de bollenstreek. Deze bloemenvelden zijn toch een schitterend visitekaartje voor Nederland?


8. Verouderde gevels en authentieke panden met een verhaal; Italië staat er vol mee. Die letters op de gevel, dat balkonnetje en die oude luiken.. <3
9. Misschien wel één van de mooiste national parken in het Zuidwesten van de Verenigde Staten wat mij betreft: Bryce Canyon. Vooral in het ochtend- en avondlicht werden de zogenaamde hoodoos geweldig mooi belicht.


10. Deze dame kwam ik tegen tijdens een ochtendwandeling naar Little Adams Peak. Zo’n mooie plek!


11. Deze foto roept instant happiness bij me op. In het zonnetje met een koud drankje op de trappen in het Gleisdreieck park in Berlijn hangen. Is het alweer lente?


12. Tijdens onze reis naar Slovenië maakten we ook tijd om een uitstapje te maken naar Kroatië. We belandden onder andere in Rovinj, een schilderachtig en fotogeniek dorpje waar je iedere 10 meter wel stil blijft staan om een foto te maken.


13. Onderweg naar Little Adams Peak bij Ella wordt je getrakteerd op dit soort uitzichten.


14. Ook één in de categorie ‘interessante gebouwen’; dit plaatje in Galle, Sri Lanka.


15. In de Verenigde Staten bezochten we Lower Antelope Canyon. Eigenlijk puur toevallig, omdat we nog een paar uurtjes te vullen hadden. Deze kloof is zó bijzonder en had ik voor geen goud willen missen.

Meer reisfoto’s zien? Bekijk dan de pagina Reisfotografie, waar regelmatig nieuwe foto’s aan toegevoegd worden.

Pin it

Total
13
Shares

Op de hoogte blijven?

Vul je e-mailadres in en ontvang bericht bij een nieuw artikel. Je kunt je altijd gemakkelijk afmelden.

11 reacties

  1. Prachtige foto’s en een perfecte illustratie van je mooie reisjaar denk ik. :-) Al de landschappen en gebouwen op je foto’s zijn knap of interessant maar toch vind ik denk ik die van de Nederlandse bollenvelden mijn favoriet, als ik er een hoef te kiezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*