Een bestemming voor een fotograaf om van te smullen: Mexico. Wat mij betreft althans. Voor mijn doen heb ik niet heel veel gefotografeerd (want relaxvakantie, dus ook veel strand), maar toch kon ik het niet laten om mijn camera iedere keer mee te nemen. De dorpjes en steden zijn kleurrijk, de straatjes pittoresk en het leven gebeurt op straat. Voor mij ingrediënten voor een bestemming die vastgelegd moet worden. Onderstaande 25 foto’s laten hopelijk zien waarom ik zo’n fan ban en waarom jij (denk ik) óók naar Mexico (Yucatan) wilt gaan. Binnenkort volgt onze route, maar voor nu mag je het met deze visual diary doen.

Fijne zondag!

Total
5
Shares

Subscribe

Ontvang bericht als er een nieuwe post online staat

Ik ga ermee akkoord dat ik een e-mail ontvang als er een nieuwe post online staat. Een afmeldlink staat in ieder e-mail.

8 comments

  1. Te gekke foto’s. Mexico lijkt me super, zo veelzijdig en groot genoeg om je weken lang te vermaken. Helaas ben ik in de mooi-weer-periode daar niet lang genoeg achter elkaar vrij, zo jammer. Wie weet.. ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*