Een bestemming voor een fotograaf om van te smullen: Mexico. Wat mij betreft althans. Ik was niet van plan heel veel te fotograferen, maar ik kon het toch niet laten mijn camera telkens mee te nemen. De dorpjes en steden zijn zo kleurrijk, de straatjes pittoresk en het leven gebeurt echt op straat. Droomingrediënten voor een straatfotograaf. Wat mij betreft echt een bestemming die vastgelegd moet worden. In dit artikel deel ik mijn favoriete Mexico foto’s. Deze 25 foto’s laten zien waarom ik zo enthousiast ben over Mexico. En waarom jij (denk ik) óók naar Mexico (Yucatan) wilt gaan.

Op zoek naar meer informatie die je kan helpen bij het samenstellen van je reis? Ik deelde al de route die we hebben afgelegd en tips voor een ultiem bezoek aan Chichén Itzá.

mexico fotos
mexico fotos
mexico fotos
mexico fotos
mexico fotos
mexico fotos
mexico fotos
mexico fotos
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto
mexico foto

10 reacties

  1. Te gekke foto’s. Mexico lijkt me super, zo veelzijdig en groot genoeg om je weken lang te vermaken. Helaas ben ik in de mooi-weer-periode daar niet lang genoeg achter elkaar vrij, zo jammer. Wie weet.. ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*