Eind mei stappen we in alle vroegte in de auto voor een tripje naar Berlijn. Mijn moeder noemt het gekscherend inmiddels ons tweede huis, en zo voelt het soms ook wel een beetje. Dit keer gaan we niet zomaar. We hebben namelijk kaarten voor een tof concert in de Columbiahalle, vlakbij Tempelhof. Ein-de-lijk ga ik Arctic Monkeys zien. Ze hebben een nieuw album uitgebracht en zijn op tour, en komen dus ook langs in Berlijn. Yay!

Van het concert zelf heb ik geen foto’s. Eigenlijk was het wel heel lekker om eens zonder camera op pad te gaan. Verder had ik natuurlijk wel weer mijn camera mee, al was het vooral een heel relaxed weekend, waarbij we van koffietentje naar terrasje naar (Indiaas) restaurant hoppen. Gelukkig wandelen we tijdens zo’n weekend heel wat af.. ;-) (Window)shoppen doen we ook, aangezien we in het Weinmeister Hotel slapen, middenin Mitte. Mitte is zeker niet mijn favoriete wijk, maar rondom het hotel liggen ontzettend veel leuke en unieke winkeltjes, restaurants en cafeetjes. Een prima uitvalsbasis dus.

PS. Regelmatig update ik de City Guide Berlijn met nieuwe adressen. Ga jij binnenkort naar Berlijn of ken je iemand die er iets aan heeft? Deel de guide dan gerust.

Een typisch Berlijns plaatje
Schoenen kwijt? Kijk eens naar boven.

Eind mei voelde het ook al echt als zomer.. <3
Ginger = life
Mooi geel is niet lelijk
Groot fan van de werken van El Bocho
Typisch Berlijns plaatje #2
Vergane glorie

Dit blijft één van mijn favoriete straten in Berlijn, Prenzlauer Berg: de Oderberger Strasse

I see faces
berlijn
Aquarium for free
berlijn
#thattoweragain
De Reichstagkoepel, zeker een bezoek waard. Vergeet niet om vooraf te reserveren.

Nog lang geen tijd om naar huis te gaan.. :)
Het blijft een plaatje he?
Golden hour in a golden city

Subscribe

Ontvang bericht als er een nieuwe post online staat

Ik ga ermee akkoord dat ik een e-mail ontvang als er een nieuwe post online staat. Een afmeldlink staat in ieder e-mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*