Eind mei stappen we in alle vroegte in de auto voor een tripje naar Berlijn. Mijn moeder noemt het gekscherend inmiddels ons tweede huis, en zo voelt het soms ook wel een beetje. Dit keer gaan we niet zomaar. We hebben namelijk kaarten voor een tof concert in de Columbiahalle, vlakbij Tempelhof. Ein-de-lijk ga ik Arctic Monkeys zien. Ze hebben een nieuw album uitgebracht en zijn op tour, en komen dus ook langs in Berlijn. Yay!

Van het concert zelf heb ik geen foto’s. Eigenlijk was het wel heel lekker om eens zonder camera op pad te gaan. Verder had ik natuurlijk wel weer mijn camera mee, al was het vooral een heel relaxed weekend, waarbij we van koffietentje naar terrasje naar (Indiaas) restaurant hoppen. Gelukkig wandelen we tijdens zo’n weekend heel wat af.. ;-) (Window)shoppen doen we ook, aangezien we in het Weinmeister Hotel slapen, middenin Mitte. Mitte is zeker niet mijn favoriete wijk, maar rondom het hotel liggen ontzettend veel leuke en unieke winkeltjes, restaurants en cafeetjes. Een prima uitvalsbasis dus.

Regelmatig update ik de city guide met nieuwe adressen. Ga jij binnenkort naar Berlijn of ken je iemand die er iets aan heeft? Deel hem dan gerust!
> City Guide Berlijn

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*