Het boek gaat dicht voor guidedbycuriosity.com: er verschijnen geen nieuwe blogs meer. De beslissing nam ik even geleden al, maar nu kondig ik hem hier ook officieel aan. Het plezier in het bloggen is weg. En dat is toch uiteindelijk wat voor mij het belangrijkst is. Het moet energie en lol geven, en dat deed het de laatste tijd niet meer. Dat zal ook wel te zien geweest zijn aan het aantal blogs dat de laatste maanden verscheen.. ;-)

Fotograferen op reis geeft me nog steeds ongekend veel plezier en mijn foto’s blijf ik dan ook graag delen. Dat doe ik voortaan op evajansen.exposure.co. Ik zou het super leuk vinden als je me daar volgt als je mijn foto’s wil blijven zien. Je kunt je abonneren en dan krijg je een mailtje als er een nieuw fotoverhaal online staat.

Of je nu een sporadische lezer was of een trouwe volger: ontzettend bedankt voor het meelezen en voor de leuke reacties op mijn blog, op sociale kanalen en via mail. Dank!

Liefs Eva

4 reacties

  1. Te tijdrovend, altijd mee bezig op reis en ik kreeg er in verhouding niet genoeg voor terug (qua plezier en lol dus). En dank! M’n fotoverhalen kun je gelukkig blijven volgen :)

  2. Ik vind het jammer dat je er mee gaat stoppen, maar begrijp wel waarom je stopt. Ik heb dat ook al een paar keer gehad, maar laat het tegenwoordig met gebrek aan tijd gewoon even zoals het is. Dan is dat maar zo. Ik had nog gehoopt dat je een fotoblog van je site zou maken. Ik blijf je iig op Instagram volgen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*