Samenwerkingen

In sommige gevallen werk ik samen met bedrijven. Ik krijg bijvoorbeeld een product toegestuurd, mag op uitnodiging in een accommodatie verblijven of neem een betaalde link op in mijn posts. Voor de inhoud van mijn artikelen maakt dit niet uit. Ik werk namelijk alleen samen met bedrijven als ik de mogelijkheid krijg om mijn eerlijke mening te geven. Omdat ik transparantie belangrijk vind, vermeld ik het wel altijd bij een artikel als er sprake is van een samenwerking.

Copyright

De foto’s en de bijbehorende teksten zijn van mijn hand. Wil je graag een foto gebruiken? Neem dan contact met mij op via info@guidedbycuriosity.com. Een bronvermelding inclusief link naar mijn blog is verplicht.

Affiliate links

Sommige artikelen bevatten affiliatelinks. Op het moment dat je op een link klikt, en vervolgens een aankoop doet, dan ontvang ik een percentage van het aankoopbedrag. Voor jou maakt het niet uit, aangezien de aankoopprijs niet anders is, alleen verdien ik er een klein zakcentje mee. Hiervan kan ik bijvoorbeeld de hosting betalen en andere kosten die ik maak voor mijn blog.