Dit is de privacyverklaring van guidedbycuriosity.com, de blog van Eva Jansen en Ivo Koenen. Privacy is een belangrijk iets. Daarom gaan wij zorgvuldig om met jouw privacy en jouw gegevens.

Persoonsgegevens & doel verzameling

Wij kunnen persoonsgegevens verzamelen, bijvoorbeeld als je een reactie achterlaat, je abonneert op de blog of als je het contactformulier invult. Het gaat dan om bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en je IP-adres. Je persoonsgegevens worden met niemand gedeeld, tenzij dat wettelijk noodzakelijk is. Wel kunnen wij bijvoorbeeld contact met jou opnemen (via e-mail) als je daar zelf om vraagt. Je IP-adres wordt onthouden, zodat we bijvoorbeeld niet altijd jouw reacties hoeven goed te keuren. Dat hoeven we alleen te doen als iemand voor het eerst een reactie achterlaat. En dat kan WordPress zien aan het IP-adres.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Als je een reactie achterlaat, blijft jouw reactie daaronder staan. Dat betekent dat je naam en e-mailadres ook in ons systeem bewaard blijven. Op je verzoek kunnen we jouw reactie verwijderen. Stuur je verzoek naar info@guidedbycuriosity.com. Binnen 15 werkdagen verwerken we je verzoek.

Recht op inzage en verwijdering

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien. Ook kun je aangeven dat gegevens verwijderd moeten worden. Stuur jouw verzoek naar info@guidedbycuriosity.com. Je ontvangt binnen 15 werkdagen een reactie.

Abonneren op de blog

Je kunt je abonneren op mijn blog. Je ontvangt dan een e-mail zodra er een nieuw artikel gepubliceerd is. Wil je deze e-mails niet meer ontvangen? Dan kun je je direct uitschrijven via een link in de betreffende e-mails. Je e-mailadres wordt dan verwijderd uit de lijst met geadresseerden.

Cookies & Google Analytics

Wij verzamelen cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat op je harde schijf wordt gezet als je onze website bezoekt. Een cookie zorgt er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd blijft. We gebruiken ook Third party cookies, doordat we Google Analytics gebruiken. Google Analytics verzamelt technische gegevens, zoals welke browser je gebruikt en hoe lang je een bepaalde pagina bekijkt. Zo krijgen we inzicht in het websitegedrag van bezoekers. Voor het gebruik van Google Analytics hebben we een verwerkersovereenkomst met hen afgesloten. Daarnaast hebben we ingesteld dat gegevens niet gedeeld worden en dat IP-adressen geanonimiseerd worden.

Je kunt cookies ook verwijderen in jouw browser. Moeilijk is dat niet. Een stappenplan vind je op de website van de consumentenbond.

Hosting

Onze site is gehost bij de hostingpartij antagonist.nl. Ik verwijs je naar de www.antagonist.nl voor hun privacyverklaring. Voor onze blog maken we gebruik van een SSL Certificaat, zodat je persoonsgegevens goed beveiligd zijn. Met antagonist heb ik daarnaast een verwerkersovereenkomst gesloten, die is opgenomen in de algemene voorwaarden. Neem gerust contact op als je daar meer over wil weten.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens is de toezichthouder. Lees meer over de AVG. Heb je een klacht over de wijze waarop ik omga met de bescherming van jouw persoonsgegevens> Dien je klacht dan in via de Autoriteit Persoonsgegevens. Vragen over deze privacyverklaring? Neem dan even contact op.