Reisvoorbereiding

Bezig met het plannen van je reis? Dit zijn onze favoriete websites…

Accommodaties

Op zoek naar een fijne accommodatie? Dan raad ik zeker Airbnb aan. Ik boek zelf geregeld een appartement via Airbnb. Het is ontzettend leuk om in een kamer bij een local te verblijven. Liever wat meer privacy? Dan kun je ook een gehele woning boeken. Naast het grote aanbod biedt Airbnb ontzettend goede service. Airbnb een keer uitproberen? Reserveer dan via deze link en ontvang € 30,- reistegoed. Naast Airbnb ben ik groot fan van Booking. Groot aanbod, gemakkelijk te navigeren website en goede service. Boek je vaker bij Booking? Dan wordt je op een gegeven moment een ‘genius’ en ontvang je fraaie kortingen op je overnachtingen. 

Autohuur

Een auto huren regel ik altijd via Rentalcars. Je kunt lokale verhuurmaatschappijen met elkaar vergelijken en je kunt je reservering vaak tot 48 uur  voor aanvang van de huur  gratis annuleren. Een auto wordt soms nog wel eens goedkoper als je dichter bij de vertrekdatum komt. Is dat het geval? Dan kun je gemakkelijk een nieuwe boeking plaatsen en de oude boeking kosteloos annuleren. 

Vliegtickets

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Probeer dan eens Skyscanner, een website met een goede zoek- en vergelijkfunctie. Daarnaast houd ik regelmatig aanbiedingen in de gaten op Paperflies en Weflycheap.

Voorbereiding en tips